Razer Synapse 2.0 Mac OS X alatt

Nemrég vettem egy Razer Deathadder egeret a géphez, leváltandó a korábbi, ezeréves és már alig működőt. Az egérre azt kell mondjam hogy kiváló, talán az eddig legjobb (igen … ki merem mondani hogy a legjobb) amit használtam. 

Razer deathadder 2013 egér

Viszont a hozzá kapott driver/app amit OS X alatt fel kellett tenni, az konkrétan egy fos. Az egy dolog, hogy ahányszor az egeret lehúzom a gépről, a következő csatlakozáskor megint állíthatok be mindent, de hogy rendszeresen le is fagy és csak hírből a mentést (elvileg van benne profil mentés mit cloud-on keresztül még frissíthetnék is más gépekre, gyakorlatilag félig menti el a dolgokat, vannak beállítások amiket nem tölt be újra).

Razer synapse mac

Elvileg app-ként fut, mint azt az Appcleaner is mutatja.

Force quit applications

Gyakorlatilag viszont még a Force Quit Applications-n keresztül sem lehet kilőni, ha lefagy. Mivel a listában meg sem jelenik.

Én most mindjárt le is szedem a gépről is keresek vmi más megoldást arra, hogy az egér gombjaira különböző funkciókat tudjak programozni, de előtte gyorsan leírom: NE tegyétek fel ezt a programot ehhez az egérhez OS X-en, nem éri meg. Talán más oprendszer alatt nincs vele gond, nekem most 10.8.2-esen csinálja ezt, de meguntam.

Szólj hozzá

Az emailed titok marad. A *-gal jelölt adatok megadása kötelező!

*
*