Razer Synapse 2.0 Mac OS X alatt

Nemrég vettem egy Razer Deathadder egeret a géphez, leváltandó a korábbi, ezeréves és már alig működőt. Az egérre azt kell mondjam hogy kiváló, talán az eddig legjobb (igen … ki merem mondani hogy a legjobb) amit használtam. 

Adonit Jot Stylus – profi toll iPad-ekhez

Erre a tollra már nagyon régóta fáj a fogam, mondhatjuk hogy hónapokkal ezelőtt kezdtem el figyelni, megjelenik-e itthon … az Adonit Jot stylus-ról van szó, melynek jelenleg 4 típusa kapható: Jot Classic, Jot Pro, Jot Flip, Jot Mini és Jot Touch

Apple Magic Mouse eladó

Ez nem kimondottan hír, de talán belefér egy rövid bejegyzés kereteibe, hogy eladnám az Apple Magic Mouse-omat, mivel nem használom (nem is használtam, tablet/toll van egér helyett már 4-5 éve). Az egeret a XMS-ben vettem anno a iMac-kel, nem volt opció hogy otthagyjam. Azóta csak úgy tartogattam becsomagolva a polcon. Szóval bővebben itt vannak róla […]

Macbook Pro 13″ árak

Mivel mostanában szeretnék egy notebook-ot venni, nézelődök persze az Apple háza táján is, lévén az elmúlt 1 évben igencsak megszerettem az iMac-t és ha lehet, most már nem szívesen térnék vissza Windows-ra.

Szeptemberi Mupromo akció – 12 program 49.99 dollárért

Kint van a legújabb – szeptemberi – akció a mupromo.com oldalon, mely keretében most az alábbi 12 programot lehet megvenni 443 dollár helyett 49.99-ért.

iPhone kamera stabilizátor

Mostanában sokat nézegettem különböző DIY (Do It Yourself, avagy csináld magad) lapokat és belebotlottam egy leírásba, hogy lehet az iPhone-hoz olyan stabilizátort csinálni, amivel lényegesen jobb lesz a felvett videó képe. Márpedig azáltal, hogy megszünteti a kézremegésből származó “ugrálást”.

iPad és iPhone GUI PSD fájlok

iPad, iPhone GUI tervezéshez jöhet jól, hogy letölthetőek a GUI elemek PSD forrásként.

Keresés adott fájltípusokban

Ha pl. szükségem van a gépen azokra a PDF-ekre, melyekben szerepel a “seo” szó, rá lehet keresni így: seo kind:pdf Így azokat a PDF-eket fogja listázni, melyek tartalmazzák a “seo” szót.

iMac 27 – 2560×1440 wallpaper – 2

Újabb 3 HD háttérkép mac-re.

iMac 27 – 2560×1440 wallpaper – 1

Időnként ki fogok tenni pár háttérképet is, mely pont passzol a 27-es iMac méretéhez és számomra szimpatikusnak találtatott. :) Ja és persze hogy azért valami leírás is legyen benne: A háttérképet úgy tudod módosítani, hogy az “asztal”-on nyomsz egy jobbegérgombot majd kattintasz a “Change desktop background…” menüpontra.