Itt az új Safari egy csomó kiegészítővel

Mától letölthető a Safari 5.0.1, és ezúttal nem csak a szokásos faster than evert kapjuk, hanem a régóta emlegetett Safari Extensions Galleryt, ami tulajdonképpen egy weboldal, ahol kiegészítőket telepíthetünk a böngészőhöz.

A telepítés az Apple-től megszokott módon zajlik, rákattintunk a rövid leírás alján található Intall gombra, miután újraindítás, töltősáv és kérdés nélkül telepíti a kiegészítőt. Ha nagyon kell, egy külön weboldalon megnyit egy kezelési útmutatót. A változások a böngésző menüjében azonnal láthatóak.

A már feltöltött kiegészítők között találunk RSS-extensionüket (Add To Google Reader gomb, vagy olyan kiegészítő, ami Maces kinézetűre változtatja a Readert ), URL-zsugorítókat, a Safari tabok Exposéját.

Van, amelyik egeres gesztusokat telepít, vannak jelszókezelők, eBay-követés, szöveges kijelölésen alapuló Bing-kereső, Twitter-kiegészítő, szóval már most is van miből válogatni. És a galéria egyre csak bővül majd.

A Safari Extensions Gallery célja egyértelmű: különösebb keresgetés nélkül bárki végignézheti a különféle, biztonságos forrásokból érkező kiegészítőket, és eldöntheti, hogy meg tudja-e könnyíteni a munkáját – vagy a szórakozását – a testreszabásokkal.

Forrás: A cikk eredetiben és teljes szövegével a appleblog.blog.hu oldalon olvasható.

Egy hozzászólás
  1. Ferenc

    Szia

    A Firefoxban, hogy tudom beállítani, hogy ne csak ikon legyen a jobb felső sarokba, mikor rámegyek a letőltésre, hanem egy külön kis ablak jelenjen meg?

    köszi

    Hozzászóló: 2012. április 17. kedd @ 11:35 | Állandó link
Szólj hozzá

Az emailed titok marad. A *-gal jelölt adatok megadása kötelező!

*
*