1Password jelszómenedzser program leárazás

Kimondottan 1-1 program leárazását nem nagyon szeretném a jövőben sem kiemelni, de a 1Password program nagyon jó, úgyhogy most írok arról egy bejegyzést, hogy jelenleg 40%-os kedvezménnyel, $23.97-ért lehet megvenni. Én még a teljes árat fizettem érte anno és újra kifizetném akár a kétszeresét is, annyira bejött.

1password.jpg

Ha valaki nagyon nem ismerné: egy jelszómenedzser program, mely többek között beépül a böngészőkbe is (Safari, Firefox, Camino, OmniWeb, DEVONagent, Flock, Fluid) illetve az általam igen kedvelt NetNewsWire RSS olvasóba is.

Így nem kell a böngészőkre bízni a jelszavak mentését, egy központi adatbázisból mindegyik böngésző alatt up-to-date lehet tartani a accountokat, plusz ott van ugye a programnak a saját felülete is, ahol remekül lehet kezelni az adatokat (rendezni, frissíteni, átnézni biztonság szempontjából stb..)

Mindenképp ajánlanám legalább megnézni még azoknak a felhasználóknak is, akik eddig nem használtak ilyen jellegű programot.

Itt lehet olcsóbban megvenni:
http://www.mupromo.com/deal/1315/7024/1password

4 hozzászólás
 1. sT

  A program tényleg jó, nekem csak a különféle url-en bejövő google-gmail auth formokkal van bajom, illetve a google apps mailekkel. Néha keveri, néha nem ajánl semmit.

  Hozzászóló: 2010. szeptember 29. szerda @ 20:14 | Állandó link
 2. Nekem szerencsére még nem gyűlt meg a bajom ezekkel, pedig vagy fél tucat google account szokott váltogatni. Igaz a mail-eket legtöbb esetben nem is webes felületről kezelem.

  Hozzászóló: 2010. szeptember 29. szerda @ 21:07 | Állandó link
 3. miben mas, mint a keychain access?
  mert nekem az boven megfelel igy latatlanban.

  Hozzászóló: 2011. január 20. csütörtök @ 11:14 | Állandó link
 4. A keychain access-nél biztonságosabb módon tárolja a jelszavakat és – itt a lényeg szerintem – nem csak jelszavak tárolására jó. Én használom a licenszek mentésétől kezdve érzékenyebb adatok tárolására is (a bejegyzésekhez csatolhatsz fájlokat), ezerszer jobban kategórizálhatóak a dolgok (típus, keyword, mappa, keresés stb… segíti ezt), ami nem egy hátrány, ha több száz bejegyzésed van.

  Hozzászóló: 2011. január 20. csütörtök @ 13:18 | Állandó link
Szólj hozzá

Az emailed titok marad. A *-gal jelölt adatok megadása kötelező!

*
*