Videó és hang konvertálás OS X alatt


Egy nyúlfarknyi bejegyzés keretében szeretnék 2db programot ajánlani Nektek, ami nekem bevált. A téma a videó és hang konvertálás.

Handbrake

Kedvenc ingyenes videó konverterem a Handbrake. Telefonra, GPS cuccra könnyedén és gyorsan lehet filmeket konvertálni akár az előre beállított profilokkal, akár sajátok létrehozásával. Anno ez volt az egyetlen ilyen program, ami megmaradt a gépen a sok szemét után.

Handbrake - videó konvertálás OS X alatt

SeaSky Video Converter

Ez egy viszonylag friss szerzemény, nem ingyenes, de vmi 1500-2000 HUF között volt az ára App Store-ban, úgyhogy simán megéri. Odavissza konvertál videó és hangfájlok között, FLV-ből és akár MP4-ből MP3-mat csinál (lásd a “save as” sort lent ;) ).

A SeaSky Video Converter Használata adja magát, listaszerűen is be lehet tölteni több fájlt, a beállításai pofonegyszerűek, nem is lehet elrontani a konvertálást.

Részemről erősen ajánlott program.

Seasky video converter

4 hozzászólás
 1. Van egy harmadik, egyszerű és ingyenes megoldás is:
  Perian nevű codeccsomagot fel kell rakni a gépre, így a Quicktime mindenféle formátumot támogatni fog, majd a videó menyitása után simán file-save as, és el lehet menteni különböző minőségben MP4-es formátumban, így telefonon, ipadon megnézhető, illetve egyből berakható az itunes-ba.

  Másik trükk ugyanitt, hogy a kezelőszerv jobb oldalán van egy kis négyzet egy nyillal, arra kattintva van egy Trim opció, amivel tök egyszerűen lehet videót vágni

  Hozzászóló: 2011. augusztus 17. szerda @ 18:30 | Állandó link
 2. Macesz

  Olyat tudtok amivel feliratot is lehet égetni? Mert néha az is jó lenne:)

  Hozzászóló: 2011. szeptember 23. péntek @ 17:13 | Állandó link
 3. zoli

  Sziasztok, friss iPad-os vagyok, szeretnék filmeket nézni, de nem sikerül a youtubon kívül sehol. Nem engedi letölteni a programot. Mi a megoldás? Előre is köszi

  Hozzászóló: 2012. március 31. szombat @ 12:07 | Állandó link
 4. Picit pontosabban írd le, hogy mi a kérdés, mert nem érthető hogy milyen programot, honnan, miért nem sikerül letölteni.

  Hozzászóló: 2012. március 31. szombat @ 12:19 | Állandó link
Szólj hozzá

Az emailed titok marad. A *-gal jelölt adatok megadása kötelező!

*
*