Snapseed képszerkesztő program desktop változata

Van telefonod? Netán iPhone? Szoktál fotózni? … ha ezekre igennel tudsz válaszolni, akkor feltétlen nézd meg magadnak a Snapseed programot.

Snapseed

Körülbelül egy tucat képszerkesztő program tesztelése után arra jutottam, hogy a hétköznapi használat során ennek van a legjobb, legkényelmesebb felülete, kellemes funkciókkal, jó effektekkel.

Ahogy a fentiekből kitűnik: iPhone-n elérhető. A fejlesztő honlapján viszont azt írják, hogy nemsokára Android-ra is meg fog jelenni amit nem csodálok, igény lenne rá.

Amiért ebben a blogban mégis ajánlom, az nem a telefonos verziója. Az asztali kliens szintén elérhető és legalább olyan jó, mint a mobil verziója. Csak ajánlani tudom annak ellenére is, hogy pl. egy Pixelmator sokkal többet tud, de a használata nem ennyire egyszerű és mindig az az érzésem, hogy ágyúval lövök verébre (az Adobe photoshop meg az atombomba lenne ehhez).

Na de kanyar vissza … Snapseed asztali kliens a téma.

Az asztalról vagy bárhonnan simán be lehet húzni a képeket, majd 1-2 kattintással és csúszka módosítással (de csak ha nem megfelelő az előre beállított sablon), kényelmesen lehet módosítani a képeket.

Szerkesztés közben bármikor megnézhető az eredeti verzió is, elég a bal felső “Compare” gombra kattintva.

Amint elkészültél a pimpeléssel, a képet le lehet tölteni/menteni a számítógépre vagy akár küldhető egyből valamelyik népszerűbb social oldalra is.

Snapseed social megosztás egyszerűen

Sokkal többet nem is nagyon lehet írni a programról, mert annyira adja magát és olyan egyszerű, hogy kb 1 perc alatt kiismered és már használod vidáman. :)

Honlap: snapseed.com

Szólj hozzá

Az emailed titok marad. A *-gal jelölt adatok megadása kötelező!

*
*